اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

صهیونیست‌ها مدعی شدند: ایران برای رویارویی آینده با اسرائیل مقاومت عراق را مسلح می‌کند

صهیونیست‌ها مدعی شدند: ایران برای رویارویی آینده با اسرائیل مقاومت عراق را مسلح می‌کند شبکه یازده تلویزیونی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شد که به تازگی تهران مرکز ثقل نفوذ نظامی خود را از غزه، لبنان و سوریه به عراق منتقل کرده است، صهیونیست‌ها هدف ایران را افزایش آمادگی برای رویارویی آینده با این رژیم عنوان کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۲۹۳۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، برنامه «صبح امروز» شبکه تلویزیونی یازده رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) در اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شد که ایران در حال مسلح کردن نیروهای محور مقاومت در عراق است تا برای رویارویی احتمالی آینده علیه اسرائیلی‌ها آماده شود.

این شبکه صهیونیستی با ادعای نقل این خبر از منابع عراقی آگاه به این موضوع گفت که نیروهای مقاومت عراق به‌تازگی خود را با تجهیزات جنگی پیشرفته‌ای که از ایران ارسال شده، مسلح کرده‌اند. این در حالی است که تهران امیدوار است در شرایطی که محور مقاومت تضعیف شده‌ است، گروه‌های مقاومت عراقی بتوانند در صورت بروز درگیری مجدد در منطقه، به آنها در رویارویی با اسرائیل کمک کنند.

به گزارش شبکه یازده تلویزیون رژیم صهیونیستی، مقامات عراقی می‌گویند که گروه‌های مقاومت در عراق، در حال حاضر از ارتش این کشور قوی‌تر هستند، اغلب مستقل از دولت مرکزی بغداد عمل می‌کنند و تابع نیروی قدس، وابسته به سپاه پاسداران ایران هستند.

این رسانه صهیونیستی افزود: گروه‌های مقاومت عراق در طول جنگ ۱۲ روزه علیه ایران، تحت فشار دولت مرکزی در بغداد و تهدیدهای اسرائیل و آمریکا، در جنگ و برای حمایت از تهران مداخله نکردند؛ اما ایران با ارسال سلاح‌های پیشرفته، آنها را برای درگیری احتمالی در آینده آماده می‌کند.

منابع صهیونیستی در روزهای اخیر فضاسازی جدیدی علیه عراق به راه انداخته و مدعی هستند که این رژیم آماده رویارویی با خطر احتمالی از سمت عراق می‌شود که به صورت حملات پهپادی و موشکی یا پیشروی زمینی از طریق مرز با سوریه و اردن خواهد بود.

رسانه صهیونیستی امنیتی «والانیوز» نیز ادعا کرد: منابعی در فرماندهی جبهه شمالی اسرائیل در این زمینه این خطر احتمال هشدار دادند و ارتش اسرائیل و موساد خود را برای تهدید رو به رشد از سمت عراق آماده می‌کنند.

والانیوز افزود: احتمالا شیوه بارز حملات موشکی و پهپادی از سوی عراق مشابه عملیاتی باشد که در اوج جنگ «شمشیر آهنین» علیه جبهه داخلی اسرائیل انجام شد، اما رویکرد دوم، یک مانور زمینی است که از عراق آغاز شده و به سمت سوریه و از آنجا شاید به مرز اسرائیل با اردن برسد.

ادعای این منبع اسرائیلی علیه عراق در حالی است که وزیر جنگ آمریکا نیز به‌تازگی از قریب الوقوع بودن عملیات نظامی در منطقه خبر و به عراق هشدار داد که نباید به آن واکنشی نشان دهند.

در همین خصوص «ثابت العبّاسی»، وزیر دفاع عراق درباره تماس تلفنی‌ خود با وزیر جنگ آمریکا گفت: پیت هگست به من اطلاع داد که یک عملیات نظامی قریب‌الوقوع در منطقه در راه است و این آخرین هشدار ما به عراقی‌ها است زیرا گروه‌های مسلح عراقی نباید هیچ واکنشی به این عملیات نظامی نشان دهند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار